Новини

«Інші – сіра маса»: колишній тренер збірної України назвав найкращого гравця в Динамо

Переглядів 28429
Владислав Лютостанський
3 голоси
Олег Кузнецов. Фото: УАФ
Легендарний захисник Динамо, а нині головний тренер збірної України U-18 Олег Кузнецов зумів знайти єдиного гравця киян, що виділяється поміж інших.

Відповідаючи на запитання редактора FanDay.net про кризу в нинішньому Динамо, наставник юнацької збірної України Олег Кузнецов чіткої відповіді знайти не зумів.

«До війни команда грала на рівні з добрими клубами, а зараз не можуть обіграти Інгулець. Хоча гравці ті ж, крім Забарного та Циганкова, які пішли. Луческу досвідчений тренер, тому не думаю, що причина невдач у ньому. Можливо, з гравців мало вимагають чи шкодують їх, не знаю».

Легендарний захисник Динамо з усього складу нинішньої команди позитивно виділив лише одного гравця.

«Зараз можу відзначити лише Ваната. Видно, що хлопець хоче грати й має іскру в очах. Інші гравці Динамо – сіра маса, навіть виділити нема кого. Якщо на такому слабкому рівні Динамо припускається багато помилок, то я боюся уявити, що буде у Лізі чемпіонів чи Лізі Європи. Наразі Динамо не дотягує до єврокубків».

Гол у ворота полтавської Ворскли став для Владислава Ваната 10 у чемпіонаті України. Усього ж цього сезону Ванат провів 34 матчі, в яких забив 11 голів та віддав 2 результативні передачі.

Нагадаємо, що у 2002 році Кузнецов увійшов до тренерського штабу збірної України Олега Блохіна. Як тренер збірної брав участь у чемпіонаті світу 2006 у Німеччині. З 2010 року тренує юнацькі збірні України різного віку.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт