Новини

Хет-трик Сікана вивів молодіжну збірну України на Євро-2023: підопічні Ротаня розгромили словаків

Переглядів 1294
Євген Чепур
1 голос
Молодіжна збірна України вийшла на Євро-2023. Фото: Google
Молодіжна збірна України у другому стиковому матчі за право зіграти на Євро-2023 обіграла одноліток зі Словаччини з рахунком 3:0.

У п’ятницю, 23 вересня, команда Руслана Ротаня програла перший стиковий матч за право зіграти на молодіжному Євро-2023 одноліткам зі Словаччини з рахунком 2:3. Тому сьогодні збірній України U-21 обов’язково потрібно перемагати.

Відмітимо, що сьогодні ворота нашої команди захищає голкіпер Шахтаря Трубін, якого Олександр Петраков відпустив на допомогу молодіжці з головної команди країни.

У першому таймі наші хлопці більше контролювали матч, але все це відбувалося далеко від карного майданчика суперника, тому відкрити рахунок у першому таймі гри проти словаків українці не змогли.

Не вдалось завантажити відео.

На старті другого тайму молодіжна збірна України вийшла вперед. Результативний удар на свій рахунок записав форвард Шахтаря Сікан. На 54-й хвилині все той же Сікан оформив дуль та зробив рахунок 2:0 на користь нашої команди, а на 66-й хвилині Криськів перехопив передачу словака та вивів Сікана на порожні ворота, а останній оформив хет-трик.

Фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу молодіжної збірної України над однолітками зі Словаччини з рахунком 3:0.

До вашої уваги пропонуємо ексклюзивне інтерв'ю «УФ» колишнього форварда Динамо та Рейнджерс Олега Саленка, який дав прогноз на матч Україна – Шотландія в Лізі націй.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт