Новини

«Хотів всіх послати та поїхати до військової частини»: Вєтров — про найскладніші збори в кар’єрі

Переглядів 2016
Артем Жилінський
1 голос
Олег Вєтров (зліва). Фото: Google
Перший тренер Тараса Степаненка Олег Вєтров і сам був чудовим футболістом – пройшов дубль «гірників», грав за три команди Запоріжжя. Він згадав найжорсткіші збори у своїй кар’єрі.

В ексклюзивному інтерв’ю для FanDay.net Олег Вєтров розповів про найскладніші футбольні збори у своїй кар’єрі. Тоді він виступав за київський СКА. 

«За всю мою ігрову кар'єру я пройшов збори у багатьох тренерів. Але тоді, у київському СКА, це були найжорсткіші збори! З іншого боку, мабуть, це було справедливо. Витримували навантаження, виживали справді сильніші.

Київ, січень на термометрі мінус 15, гарове поле стадіону СКА. Фещуков тільки-но закінчив Вищу школу тренерів у Москві, і він буквально горить бажанням спробувати свої ідеї підготовки на практиці, втілити, так би мовити, їх у життя - «Готуватимемося за системою Баварії»!

Вєтров згадав одну вправу з тих зборів, а також розповів про настрій футболістів під час таких навантажень.

«Що таке «за системою Баварії», я вже не пам'ятаю, але одну вправу запам'ятав точно: 60 повторень по 300 метрів! Одна хвилина паузи, гарове поле… Кеди армійські хотів зняти, всіх послати та поїхати до частини – настільки було важко! Багато хто зупинявся…

Вранці була бігова робота, увечері – ігровt тренування. Бутси, щитки – все було дуже жорстко. Мені було важко, а що говорити про хлопців після навчання? Їм взагалі було складно подвійно», — заявив Вєтров.

Вєтров Олег Миколайович. Народився 7 березня 1970 року у Макіївці. Вихованець ДЮСШ Кіровець (Макіївка). Ігрове амплуа – захисник, форвард.Загалом на професійному рівні провів 325 матчів, 47 забитих м'ячів.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт