Новини

«Кого це цікавить?»: реакція ексфорварда Динамо і збірної України на гру Мудрика в матчі Челсі – Брайтон

Переглядів 636
Ілля Деулін
1 голос
Віктор Леоненко, Михайло Мудрик. Колаж: УФ
Відомий експерт Віктор Леоненко не залишив без уваги виступи вінгера Челсі Михайла Мудрика в переможному матчі синіх проти Брайтону. Була і похвала, а більше мала місце критика як гравця, так і його клубу.

У ніч проти 23 липня Челсі українського вінгера Михайла Мудрика провів товариський матч проти Брайтона. Перемогу з рахунком 4:3 святкували «аристократи», а сам гравець відзначився голом. 

Думкою щодо гри як Мудрика, так і його команди в цьому матчі у своєму Telegram-каналі поділився колишній форвард київського Динамо та збірної України Віктор Леоненко. Спочатку експерт приділив увагу голу українського вінгера:

«Мудрик гол красивий забив. Хоч написав чесно, що не думав. Там думати не треба було, була ударна позиція, треба було бити і влучати по воротах, що він і зробив». 

В післяматчевому інтерв'ю Мудрик так прокоментував свій гол:

«Я просто такі речі багато практикував на тренуваннях. Це приходить з тренувань».

Леоненко відреагував на дане висловлювання вінгера таким чином:

«Знаєте, аж страшно стає. Досягнення. Зайшов в тренажерний зал – я тут тренуюся. Кого це цікавить, всі тренуються, головне, щоб на полі виходило все».

Наостанок Леоненко поділився думками щодо подальших виступів Мудрика. 

«Скоріш за все, після проходів Мудрик віддаватиме на захисника і останній просто вибиватиме. Хочу помилитися, нікому нічого поганого не бажаю».

Такий коментар з боку експерта небезпідставний, адже випадок, коли після проходу Мудрик віддавав передачу на захисника суперника, вже мав місце в грі з тим ж Брайтоном.

  • Леоненко в 129 матчах за Динамо протягом 1992-1998 років забив 71 гол.
  • Форвард також провів 17 матчів за збірну України в період з 1992 по 1996 років. У цих іграх відзначився шістьома голами.
  • Наступний поєдинок у рамках турне Челсі проведе з Ньюкаслом (27.07).
  • Новий сезон АПЛ лондонці розпочнуть матчем проти Ліверпуля (13.08).
 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт