Новини

Колишній тренер Шахтаря яскраво дебютував у Аль-Насрі: Роналду заробив купу компліментів після матчу

Переглядів 2039
Владислав Лютостанський
1 голос
Луїш Каштру. Фото: ФК Ботафогу
Екстренер донецького Шахтаря Луїш Каштру провів свій дебютний матч на чолі Аль-Насра і висловився про легендарного форварда своєї команди Кріштіану Роналду.

У четвер, 6 липня, стало відомо, що колишній тренер донецького Шахтаря Луїш Каштру очолив аравійський Аль-Наср, у якому грає легендарний нападник Кріштіану Роналду.

Підопічні Каштру у понеділок, 10 липня, обіграли у товариській грі обіграли Алверку, яка виступає у третьому дивізіоні чемпіонату Португалії (2:0). Кріштіану Роналду не брав участі у спарингу, оскільки ще не приєднався до команди.

Не вдалось завантажити відео.

Після поєдинку Каштру висловився стосовно головної зірки його команди.

«Завжди приємно тренувати найкращих у світі. Роналду серед них, як людина, яка увійде в історію футболу. Так що працювати з ним, як і з усіма, хто слідує за ним, буде приємно».

61-річний португальський спеціаліст вкотре підкреслив професіоналізм Кріштіану.

«Команда складається з групи гравців, які мають деякі рекомендації щодо того, заради чого вони працюють, як вони грають, як вони спілкуються і як вони поводяться. Він один із таких людей», – сказав Каштру в інтерв'ю виданню O Jogo.

  • Каштру очолював Шахтар із 2019-го по 2021 рік та привів «гірників» до чемпіонського титулу в сезоні 2019/20.
  • Аль-Наср у ході тренувальних зборів у Португалії проведе ще три спаринги. Суперниками команди Каштру будуть Фаренсе (14 липня), Сельта (17 липня) та Бенфіка (20 липня).
  • Контракт португальця з новим клубом чинний до 30 червня 2025 року.
  • Роналду провів за аравійців 19 матчів, у яких забив 14 голів та віддав два асисти.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт