Новини

Кривцов та Мессі отримають зіркових партнерів: Інтер Маямі в кроці від трансферу двох легенд Реалу і Барселони

Переглядів 10511
Владислав Лютостанський
2 голоси
Жорді Альба, Серхіо Бускетс. Фото: ФК Барселона
Інтер Маямі, в якому грає захисник збірної України Сергій Кривцов та легендарний Ліонель Мессі, знаходиться в кроці від запрошення двох іспанських легенд футболу.

Ще нещодавно Інтер Маямі підписав контракт з Ліонелем Мессі та Серхіо Бускетсом, а вже зараз може посилитися ще двома легендарними гравцями.

Ексзахисник Барселони Жорді Альба веде переговори з клубом, власником якого є Девід Бекхем. Зазначається, що попри інтерес Бенфіки, Атлетико, Інтера і Севільї Жорді хоче возз'єднатися у Маямі зі своїми друзями по «блаугранас».

Також повідомляється про інтерес команди з Флориди до легенди мадридського Реалу та збірної Іспанії Серхіо Рамоса. Багаторічний лідер «вершкових» теж віддає перевагу МЛС, попри інтерес з Саудівської Аравії та рідної Севільї, пише іспанське видання sport.

  • Нещодавно призначений головний тренер Інтер Маямі Херардо Мартіно мав досвід роботи в Барселоні з Альбою, Бускетсом та Мессі в сезоні 2013/14.
  • Альба грав за Барселону з 2012 по 2023 рік. У складі каталонців 34-річний фланговий захисник провів 459 матчів, забив 27 голів, віддав 99 асистів та завоював 18 трофеїв.
  • Рамос грав за Реал з 2005 по 2021 рік. У складі мадридців 37-річний центральний захисник провів 671 гру, забив 101 гол, віддав 40 асистів та завоював 22 трофеї.
  • Інтер Маямі посідає останнє, 15 місце, в Східній конференції МЛС: п'ять перемог, одна нічия та 13 поразок.
  • Сергій Кривцов провів 17 матчів за клуб Бекхема, в яких забив один гол.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт