Мессі офіційно визначився: аргентинець назвав клуб, у якому продовжить кар’єру

Переглядів 4798
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Мессі офіційно визначився: аргентинець назвав клуб, у якому продовжить кар’єру
Ліонель Мессі. Фото: ФІФА
Легендарний аргентинський нападник Ліонель Мессі, у якого закінчується контракт з ПСЖ в червні, прийняв рішення продовжити свою футбольну кар'єру в американському клубі Інтер Маямі.

Інтер Маямі також відомий наявністю українського захисника Сергія Кривцова у своєму складі. Про рішення переїхати за океан Мессі оголосив виданню Mundo Deportivo.

«Я вирішив, що поїду до Майамі. Угода ще не закрита на сто відсотків. Бракує деяких речей, але ми вирішили продовжувати в цьому напрямку», – сказав семиразовий володар «Золотого м'яча».

Власником Інтера Маямі є відомий англійський ексфутболіст Реала, Манчестер Юнайтед, Мілана та ПСЖ Девід Бекхем.

Контракт легендарного аргентинського нападника з французьким ПСЖ спливає 30 червня, після чого він отримає статус вільного агента.

  • Клуб Аль-Хіляль із Саудівської Аравії пропонував Ліонелю зарплату 500 мільйонів євро за сезон і контракт до 2025 року з опцією продовження, але гравець прийняв менш вигідну пропозицію Інтера Майамі. Про це повідомив авторитетний інсайдер Ніколо Скіра.
  • Мессі міг повернутися до Барселони, у складі якої він виступав з 2005 по 2021 рік, але переговори форварда з іспанським клубом завершилися безрезультатно.
  • Журналістка видання СОPE Хелена Кондіс запевняла, що представники Аль-Хіляля дуже здивувалися вибору Лео. В останній момент вони зробили останню спробу здобути зірку, запропонувавши аргентинцю тих півтора мільярда євро за три роки. Інсайдер Фабріціо Романо це заперечував.
  • У поточному сезоні Сергій Кривцов зіграв за Інтер Маямі 14 матчів та забив один м’яч.
  • Інтер Маямі у турнірній таблиці Східної конференції MЛС із 15 очками в активі іде на останньому місці.