Новини

Лідер Дніпра-1 користується попитом: чотири турецькі та два італійські клуби готові підписати гравця взимку

Переглядів 3786
Євген Чепур
3 голоси
Артем Довбик. Фото: Дніпро-1
Нападник Дніпра-1 та національної збірної України Артем Довбик продовжує користуватись попитом на трансферному ринку. Гравець входить до сфери інтересів одночасно чотирьох топ-клубів із чемпіонату Туреччини.

На Довбика претендують турецькі Трабзонспор, Фенербахче, Бешикташ та Галатасарай. Про це повідомило видання Haberin Takasi.

Керівництво Трабзонспора вже робило спроби підписати нападника влітку, але зазнало невдачі у переговорах із дніпровським клубом. Очікується, що турки спробують домовитися з Дніпром-1 у січні, оскільки Довбик є їхньою пріоритетною ціллю для посилення нападу.

Крім турецьких клубів, на Довбика претендують італійські Болонья та Салернітана, Дніпро-1 готово відпустити нападника, якщо отримає вигідну пропозицію. Про це повідомило видання Corriere dello Sport.

25-річний Довбик забив шість м'ячів за Дніпро-1 у семи матчах поточного сезону української Прем'єр-ліги та одноосібно очолює гонку бомбардирів. Контракт Артема із дніпровським клубом дійсний до кінця наступного року.

Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у шість мільйонів євро.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт