Новини

«Луческу допоміг мені вдосконалитися»: Йовічевіч висловився після перемоги над Динамо у матчі УПЛ

Переглядів 395
Євген Чепур
1 голос
Ігор Йовічевіч. Фото: Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч прокоментував перемогу своєї команди у матчі сьомого туру чемпіонату України проти київського Динамо з рахунком 3:1.

Хорватський фахівець Йовічевіч заявив, що сьогодні не було протистояння саме з Луческу, а відбувалася гра команд, у якій футболісти Шахтаря віддали всі сили заради перемоги

«Вибачте, можливо, моя відповідь не буде вас влаштовувати повністю. Бо грав не я проти Луческу, а Шахтар проти Динамо. Команда віддала всі сили на полі. Це робить мене щасливим та гордим, що треную таку характерну команду. 

Бо в перші 20 хвилин відчувалася скованість команд. Це відповідальний матч, не маєш права на помилку. Ми мали отримати той відклик, щоб і надалі заробляти очки».

Не вдалось завантажити відео.

Також Йовічевіч сказав, що поважає Луческу та багато чого у нього може повчитися.

«Луческу - топ-тренер. Мені як молодому тренеру хочеться досягти таких самих результатів, як він. Бо це титульний тренер, він виграв багато трофеїв. Його треба поважати. Ти вивчаєш, як команда грає, щоб була успішною. 

У багатьох тренерів береш ідеї та робиш свій комплекс, модель гри, яку бачили сьогодні на полі. Можна сказати,  що Луческу допоміг мені реалізувати себе та вдосконалитися як тренеру», — сказав Йовічевіч після матчу с Динамо.  

У наступному турі донецький Шахтар 19 жовтня зіграє проти ковалівського Колоса, а київське Динамо наступного дня поміряється силами з харківським Металістом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт