Шахтар впевнено переміг Динамо: Траоре не забив пенальті, вилучення Забарного, Мудрик оформив гол та асист

Переглядів 6612
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Шахтар впевнено переміг Динамо: Траоре не забив пенальті, вилучення Забарного, Мудрик оформив гол та асист
Шахтар проти Динамо. Фото: УПЛ
У центральному матчі сьомого туру чемпіонату України донецький Шахтар переміг київське Динамо з рахунком 3:1. Голкіпер киян Руслан Нещерет відбив пенальті у виконанні Лассіни Траоре, а Ілля Забарний отримав червону картку.

Сьогодні у центральному матчі сьомого туру УПЛ у Львові на стадіоні «Арена Львів» зустрічались донецький Шахтар та київське Динамо.

Перший удар у грі випала честь зробити герою та військовому, що обороняв Азовсталь Михайлу Діанову.

«Гірники» відкрили рахунок у матчі на 29-й хвилині гри. Траоре скинув на Зубкова, а той відправив м’яч у сітку воріт Нещерета.

У кінці першого тайму арбітр зустрічі Катерина Монзуль призначила пенальті у ворота Динамо за порушення правил на вінгері Шахтаря Мудрику, але з одинадцятиметрової відмітки Траоре не зумів переграти голкіпера киян Нещерета.

Відмітимо, що у першому таймі кияни більше володіли м’ячем (54% на 46%) та частіше били по воротам суперника (чотири проти двох).

На другу половину гри обидві команди вийшли ще більш заряджені та швидко обмінялися голами. Спочатку подачу зі штрафного від Циганкова ударом головою в дальній кут завершив Ванат та зрівняв рахунок у матчі. А вже через хвилину Мудрик ударом низом у кут вивів донецький колектив вперед.

На 54-й хвилині гри арбітр на прохання Динамо вимушена була звернутись до ВАР, який довів, що пенальті у ворота Шахтаря не було.

Через 15 хвилин кияни залишились у меншості. Забарний збив Сікана, який виходив один на один із голкіпером та отримав пряму червону картку.

Пройшло п’ять хвилин і Сікан забив третій гол своєї команди. Результативна передача на рахунку Мудрика.

На 84-й хвилині гри вже донецькі футболісти вимагали у рефері пенальті, але вона чітко дала зрозуміти гравцям Шахтаря, що порушення правил не було.

Фінальний свисток зафіксував перемогу Шахтаря над Динамо з рахунком 3:1.

У наступному турі донецький Шахтар 19 жовтня зіграє проти ковалівського Колоса, а київське Динамо наступного дня поміряється силами з харківським Металістом.

X