Дніпро-1 вирвав перемогу на Рухом: два вилучення, черговий м’яч Довбика та гол на останніх секундах

Переглядів 3214
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Дніпро-1 вирвав перемогу на Рухом: два вилучення, черговий м’яч Довбика та гол на останніх секундах
Рух проти Дніпро-1. Фото: УПЛ
Львівський Рух у дев’ятьох не зумів втримати нічию у матчі сьомого туру розіграшу чемпіонату України проти Дніпра-1 (2:3). Черговий м’яч на свій рахунок записав Артем Довбик.

У матчі сьомого туру чемпіонату України у Львові на стадіоні «Україна» зустрічались місцевий Рух та лідер першості Дніпро-1.

Рух повів у рахунку на 30-й хвилині гри. У падінні перед воротарським Довгий завершив простріл із правого флангу штрафного від Бойчука. Дніпро-1 зумів відігратись у доданий до першого тайму час. З пенальті уже шостий гол у чемпіонату країни забив Довбик.

У другій половині матчу на 52-й хвилині Рух знову вийшов вперед. На цей раз точний удар на свій рахунок записав Таллес. Для бразильця сьогоднішній гол став уже п’ятим в нинішньому розіграші УПЛ.

Через шість хвилин Рух залишився у меншості. Роман отримав другу жовту картку за фол проти Назаренка. Дніпро-1 у наступній атаці реалізував чисельну більшість на полі. Подачу Піхальонка зі штрафного головою у дальній кут перевів Гуцуляк.

На 77-й хвилині гри Рух залишився у дев’ятьох. Слюсар отримав другу жовту за фол проти Когута на вході до лівого флангу свого карного майданчика.

Дніпро-1 почав тиснути у надії вирвати перемогу. Підопічні Олександра Кучера домогаються свого на четвертій доданій хвилині матчу. Результативний удар на рахунку Логінова.

Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу Дніпра-1 над Рухом з рахунком 3:2.

У наступному турі Дніпро-1 19 жовтня зіграє проти Інгульця, а Рух того ж дня поміряється силами з полтавською Ворсклою.