Новини

«Луческу точно правильна ставка братів Суркісів?»: журналіст жорстко «пройшовся» по головному тренеру Динамо

Переглядів 450
Віктор Глухенький
1 голос
Віктор Вацко. Фото: Google
Футбольний коментатор та журналіст Віктор Вацко вкотре розкритикував головного тренера київського Динамо Мірчу Луческу. Особливо румунському спеціалісту дісталося за першу гру проти Аріса в Лізі конференцій.

Фактично напередодні матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій Динамо –  Аріс, результат якого може радикальним чином вплинути на подальшу тренерську долю Мірчі Луческу, коментатор Віктор Вацко, розкритикував румунського спеціаліста за гру біло-синіх в першому поєдинку, що відбувся в Салоніках минулого тижня (0:1).

«Аріс був сильнішим та цікавішим за грою. І в мене виникає питання: «А Луческу точно правильна ставка братів Суркісів? Це точно той тренер, який ще здатний дати щось команді?». 

Я говорив після матчу проти Оболоні, що мене не залишає відчуття, що Луческу вичерпався, що ця команда грає на майстерності та таланті футболістів», – сказав журналіст в ефірі ютуб-каналу Вацко Live.

  • Мірча Луческу тренує київське Динамо з 2020 року.
  • За цей час разом з киянами він став чемпіоном України, завоював Суперкубок та Кубок країни. Всі трофеї в перший сезон на чолі Динамо – 2020/2021.
  • Минулого сезону кияни повторили антирекорд часів Олега Блохіна сезон 2013/14 років, посівши четверте місце в УПЛ.
  • Перший матч третього кваліфікаційного раунду ЛК Динамо програло Арісу (0:1).
  • Матч-відповідь Динамо – Аріс пройде у Бухаресті на стадіоні «Джулешті» 17 серпня. Початок гри о 20:00 за київським часом.
  • Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій зіграє з тріумфатором протистояння Нефтчі (Баку, Азербайджан) – Бешикташ (Туреччина). 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт