Новини

Екс-динамівець в Європі забив між ніг воротарю: відео гола-красеня, який врятував команду українця від поразки

Переглядів 1158
Дмитро Котков
1 голос
Макаренко забив за Фегервар. Фото: Фегервар
Український півзахисник Євген Макаренко допоміг Фегервару зіграти внічию 2:2 з Ференцварошем у рамках чемпіонату Угорщини. Українець забив м'яч головою у другому таймі.

Третього квітня в рамках 25 туру вищої ліги чемпіонату Угорщини Ференцварош грав з Фегерваром українського півзахисника Євгена Макаренка.

На 79 хвилині після навісу з флангу український футболіст Макаренко головою в ефектному стилі відправив м'яч у ворота опонента, зробивши рахунок нічийним, а саме 2:2. Зазначимо, що з таким результатом зустріч і завершилася.

Не вдалось завантажити відео.

На даний момент Фегервар в турнірній таблиці чемпіонату Угорщини посідає десяте місце, маючи в своєму активі 28 очок. Ференцварош, який свого часу успішно тренував українець Сергій Ребров, а зараз очолює росіянин Станіслав Черчесов, з 51 балом є лідером угорської ліги.

Зазначимо, що в поточному сезоні Євген Макаренко зіграв за Фегервар 15 матчів, у яких він записав до свого активу два голи та два асисти.

Макаренко грав за київське Динамо у 2008-2016 роках, деякий період на правах оренди виступаючи за Говерлу. Потім за кордоном українець захищав кольори Кортрейка та Андерлехта в Бельгії, а згодом у 2021 році він перейшов до угорського Фегервара.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт