Новини

«Малиновський був повільний»: французькі ЗМІ оцінили гру хавбека Марселю у матчі проти Монпельє

Переглядів 1757
Євген Чепур
1 голос
Руслан Малиновський. Фото ФК Марсель
Півзахисник Марселю та збірної України Руслан Малиновський не допоміг Марселю перемогти Монпельє. Французька преса оцінила гру українця в цьому поєдинку.

Марсель зіграв унічию з Монпельє в домашньому матчі 29-го туру французької Ліги 1 (1:1). 

Французька преса дала оцінку грі українського хавбека у вчорашній грі місцевого чемпіонату.

90 min - 5/10

«Руслан Малиновський не завжди робив правильний вибір і іноді був занадто повільний. Однак українець був одним із небагатьох, хто ризикував: від дальніх ударів до ризикованих пасів. У півзахисника Марселя було небагато проходів, але його спроби контрастували з іншими гравцями».

MaxiFoot - 4/10

«Матч не приніс українському атакувальному півзахиснику особливого полегшення. Він занадто часто намагався пробивати з лівої ноги і зробив кілька непродуманих дій. Його виступ врятувала гра в обороні». 

FootMercato - 6/10

«Українець був всюдисущий цього вечора і стояв біля керма всіх атак своєї команди. Його креативність і технічна якість дали його команді ковток свіжого повітря. Однак він міг би частіше випробовувати долю у фінальній третині, особливо коли знаєш, наскільки хороша його ліва. Він також був дуже корисний в обороні, зробивши кілька цінних відборів».

29-річний Малиновський перейшов до Марселя з італійської Аталанти в зимове трансферне вікно і зіграв за французьку команду 15 матчів, у яких забив два голи.

Марсель провів 29 поєдинків, набрав 60 очок і посідає друге місце в турнірній таблиці французької Ліги 1.

Наступний матч Марсель проведе 9 квітня в рамках 30-го туру чемпіонату Франції. Команда Малиновського зіграє на виїзді з Лор'яном.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт