Новини

Маріуполь залишиться у Першій лізі попри виліт: джерело розповіло, чому так сталося

Переглядів 4845
Артем Жилінський
4 голоси
ФСК Маріуполь. Фото: ФСК Маріуполь
ФСК Маріуполь отримав приємний подарунок перед стартом нового сезону, адже команда залишиться у Першій лізі, не дивлячися на свій виліт після перехідних матчів.

Джерело повідомило, що вплинуло на таке рішення. Відзначається, що Маріуполю пощастило, адже ФК Львів розформовується, а Скорук призупинив свою участь у змаганнях. 

«У рішенні залишити Маріуполь є два пояснення. Перше – спортивне: у турнірі призупинив участь Скорук, ну і Львів розформовується. Це одразу мінус дві команди. Друге – політичне, патріотичне, іміджеве. Бо Маріуполь – це Україна».

Також у наступному сезоні Першої ліги візьмуть участь Агробізнес, Вікторія, Лівий берег та Поділля. Ці клуби взяли паузу на один сезон через війну в Україні.

«З наступного сезону в Першу лігу повертаються Агробізнес, Вікторія, Лівий берег та Поділля. Тому дивізіон розширюють до 20 команд. Всіх поділять на дві групи по територіальному принципу», – повідомляє Telegram-канал «Футбольні тузи».

  • За підсумком перехідних матчів ФСК Маріуполь програв Хусту і поступився закарпатцям місцем у другому за силою дивізіоні.
  • У групі «Вибування» ФСК Маріуполь посів передостаннє місце з 12 балами в активі, тому команда потрапила у перехідні матчі.
  • Трансфермаркт оцінює ФСК Маріуполь в 775 тисяч євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт