Новини

«Матч з Брентфордом міг не відбутися»: Циганик розкрив деталі товариського матчу збірної України

Переглядів 1387
Артем Жилінський
2 голоси
Футболісти збірної України. Фото: УАФ
Відомий спортивний журналіст Ігор Циганик розповів про те, що майбутній контрольний матч між національною збірною України та англійським Брентфордом міг не відбутися.

Національна збірна України проведе спаринг із Брентфордом у рамках підготовки до виїзного поєдинку кваліфікації на Євро-2024 проти команди Англії.

Авторитетний спортивний журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми на ютуб-каналі FootballHub розкрив несподівані подробиці організації контрольного матчу.

«Англійці [Брентфорд] не дуже хотіли грати проти збірної України. Навіть був шанс, що матч не відбудеться. Для українців було б краще, якби він не відбувся, бо у товариському поєдинку доведеться викладатись.

Наскільки я розумію, Англійська асоціація була стурбована тим, що вони гратимуть проти Італії, а Україна вийде на матч із ними свіжа. І Брентфорд вирішив зіграти з Україною», – сказав Циганик.

Контрольний матч між збірною України та Брентфордом відбудеться у четвер, 23 березня. Цього ж дня збірна Англії стартує у відборі на Євро-2024 виїзним поєдинком проти Італії.

Матч між національними збірними Англії та України пройде 26 березня на стадіоні «Уемблі» у Лондоні.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт