Новини

«Маємо об'єднати зусилля»: Ахметов направив 1,5 млн доларів на будівництво проектного офісу «Mariupol.Reborn»

Переглядів 298
Дмитро Котков
1 голос
Рінат Ахметов. Фото: Google
Рінат Ахметов анонсував будівництво проектного офісу «Mariupol.Reborn». Президент Шахтаря направив 1,5 мільйони доларів на розвиток плану відродження Маріуполя.

Український бізнесмен і президент донецького Шахтаря Рінат Ахметов повідомив про те, що він направить у 2023 році 1,5 мільйони доларів на створення плану відродження Маріуполя.

«Щоб розпочати перетворення Маріуполя вже сьогодні, ми всі – український та світовий бізнес, влада, міжнародні інститути – маємо об'єднати зусилля, залучити найкращі уми та світову експертизу. Я вірю в майбутнє Маріуполя, тож я вирішив направити $1,5 млн на будівництво проектного офісу «Mariupol.Reborn», – цитує Ріната Ахметова інстаграм-сторінка SCM.

Також президент Шахтаря зазначив, чим саме буде займатися новостворений офіс.

«Він працюватиме з нашими партнерами та залучатиме маріупольців, щоб разом створювати спільне бачення нового Маріуполя, який стане домом для всіх маріупольців. Домом, куди після звільнення міста, вони захочуть повернутись", — додав Ахметов.

Шахтар після перемоги над Львовом (2:1) з 49 балами іде першим в чемпіонаті України, випереджаючи на чотири очки другий Дніпро-1, який ще має матч у запасі.

Також зазначимо, що «ФСК Маріуполь» з п’ятьма очками в активі посідає сьоме місце в турнірній таблиці Групи «Вибування» Першої ліги України.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт