Новини

Мессі з Кривцовим вивели Інтер Маямі в фінал: чудо-гол аргентинця та ефектний асист українця наблизили команду Бекхема до трофею

Переглядів 3959
Дмитро Котков
2 голоси
Мессі, Бускетс і Альба святкують гол. Фото: Google
Інтер Маямі може виграти перший титул у сезоні. Команда Сергій Кривцова розгромила Філадельфію Юніон і тепер зустрінеться з Нешвіллом у головному поєдинку Кубку ліг.

Інтер Маямі аргентинця Ліонеля Мессі та українця Сергія Кривцова у яскравому стилі вийшов до фіналу Кубка ліг.

У півфінальному поєдинку команда з Маямі обіграла Філадельфію Юніон з впевненим рахунком 4:1. У складі переможців забивали Хосеф Мартінес, Ліонель Мессі, Жорді Альба та Давід Руїс. 

Український захисник Інтер Маямі Сергій Кривцов відіграв весь матч і зробив результативний пас на Мартінеса, який після шикарної передачі зі своєї половини поля забив перший м’яч у матчі на третій хвилині. Лео Мессі на цей раз відзначився зі Інтер красивим голом з дальньої відстані.

Відео голу Мессі та асиста Кривцова можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.net.

У другому півфіналі Нешвілл здолав Монтеррей із рахунком 2:0. 

Кубок ліг. Результати півфіналів

Філадельфія Юніон – Інтер Маямі - 1:4

Голи: Бедойя, 73 – Мартінес, 3, Мессі, 20, Альба, 45+3, Руїс, 83

Монтерррей – Нешвілл – 0:2

Голи: Саррідж, 67, Піко, 90+6.

  • В ніч на 20 серпня відбудуться матч за третє місце Філадельфія - Монтеррей (початок о 01.00 за Києвом) та фінал Нешвілл – Інтер Маямі (початок о 04.00).
  • Для Кривцова, а також екс-футболістів Барселони Мессі, Альби і Бускетса це може бути перший трофей у складі американської команди.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт