Новини

Мессі зробив гол + пас та вивів Аргентину до півфіналу ЧС: Нідерланди вилетіли після серії пенальті

Переглядів 1185
Артем Жилінський
2 голоси
Аргентина. Фото: ФІФА
Сьогодні, 9 грудня, відбувся черговий матч стадії 1/4 фіналу чемпіонату світу 2022 року в Катарі між національними збірними Нідерландів та Аргентини.

Найкраща активність аргентинців попереду далася взнаки на 35-й хвилині гри, коли Науель Моліна скористався тонкою передачею Ліонеля Мессі і вразив ворота суперника. Цей гол фактично і підбив підсумок першого тайму.

У другій половині гри тренер Нідерландів Луї ван Гал спробував струснути команду, виконавши заміни, але це довго не призводило до жодного результату.

Аргентина змогла знайти свій момент на 71-й хвилині, коли за фол Дензела Дюмфріса у своєму штрафному майданчику було призначено пенальті. Мессі холоднокровно реалізував удар із «точки».

Проте, попри серйозне відставання в рахунку, Нідерланди змогли знайти в собі сили, щоб відіграти один гол силами Ваута Вегорста з пасу Стівена Бергейса на 83-й хвилині поєдинку.

Фінальний штурм Нідерландів увінчався успіхом, і на 90+11 хвилині Вегорст оформив дубль після передачі Тена Копмейнерса. Таким чином матч перейшов у додаткові тайми.

Голи цього матчу можна переглянути в Телеграм каналі Fanday.net.

Переможець мав зважитися у серії післяматчевих пенальті. У цьому компоненті гри сильнішою виявилася збірна Аргентини, четверо з п'яти гравців якої були точні у своїх ударах.

Таким чином Аргентина вийшла до півфіналу Мундіалю, де 9 грудня зіграє з Хорватією.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт