Хорватія створила сенсацію: бразильці поступилися у 1/4 фіналу ЧС-2022 у серії післяматчевих пенальті

Переглядів 2643
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Хорватія створила сенсацію: бразильці поступилися у 1/4 фіналу ЧС-2022 у серії післяматчевих пенальті
Бразилія проти Хорватії. Фото: Google
Національна команда Хорватії здолала опір збірної Бразилії у серії післяматчевих пенальті з рахунком 4:2 та вийшла до півфіналу чемпіонату світу у Катарі.

У першій половині матчу Бразилія володіла територіальною перевагою та частіше била по воротам суперника, але забити не змогла.

Другий тайм став дзеркальним відображенням перших 45 хвилин – бразильці знову часті та точніше били, але хорвати втримали нічийний рахунок.

У першому екстра-таймі на 105-й хвилині поєдинку Неймар постукався з Пакетою на центральному вході до штрафного, після чого обійшов Ліваковича та вколотив у порожні. Це був 77-й гол для форварда ПСЖ за збірну своєї країни. За цим показником він наздогнав легендарного Пеле. Здавалося, що Бразилія не втратить путівку до півфіналу ЧС-2022.

Але на 117-й хвилині хорватам вдалося відігратися. Передачу з лівого флангу від Оршича в дотик у ближній кут завершив Петкович.

Переможець 1/4 фіналу чемпіонату світу у Катарі визначився у серії післяматчевих пенальті, де сильнішими стали хорвати (4:2, у Бразилії не забили Маркіньос та Родріго).

Відео голів матчу можна переглянути в Telegram-каналі FanDay.net

У 1/2 фіналу Хорватія зіграє з переможцем пари Нідерланди – Аргентина, матч яких відбудеться сьогодні о 21:00 за Києвом. 10 грудня відбудуться ще два поєдинки чвертьфіналу: Марокко – Португалія (17:00) та Англія – Франція (21:00).

X