Новини

«Ми нервували»: найдорожчий футболіст в історії Шахтаря вилетів з Ліги чемпіонів

Переглядів 533
Владислав Лютостанський
1 голос
Бернард. Фото: ФК Панатінаїкос
Ексвінгер донецького Шахтаря Бернард, який зараз захищає кольори грецького Панатінаїкоса, прокоментував виліт його команди у раунді плей-оф відбору Ліги чемпіонів від Браги (1:2, 0:1).

У вівторок, 29 серпня, Панатінаїкос поступився Бразі (0:1) у матчі-відповіді раунду плей-оф відбору Ліги чемпіонів та вилетів до групової стадії Ліги Європи.

Колишній вінгер донецького Шахтаря Бернард, який нині грає у Греції, прокоментував поразку від португальського колективу.

«Безумовно, ми заслуговували на більше. Ми показали, що можемо зіграти хороший матч. Хто забиває, той і перемагає. Ми нервували у фіналі. Ми хотіли пройти в Лігу чемпіонів, але тепер ми будемо грати в Лізі Європи.

Ми є командою, яка може бути конкурентоспроможною як у чемпіонаті Греції, так і в Лізі Європи», – наводить слова Бернарда грецьке видання Sport24.

  • На шляху до раунду плей-оф відбору Ліги чемпіонів Панатінаїкос здолав СК Дніпро-1 (3:1, 3:3) та Марсель (1:0, 1:2 та 5:2 за пен).
  • Бернард перейшов у Шахтар із бразильського Атлетіко Мінейро за 25 млн євро в серпні 2013 року. Цей трансфер є найдорожчим в історії «гірників».
  • Футболіст провів у складі донеччан 157 матчів, в яких забив 28 м'ячів і віддав 35 результативних передач.
  • На старті минулого сезону 30-річний бразилець перейшов до Панатінаїкоса. У 35 матчах він забив два голи й зробив п'ять асистів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт