Новини

«Минай був незгодний з цим»: Калитвинцев пояснив, чому у Полісся виникли проблеми з аутсайдером УПЛ

Переглядів 771
Віктор Глухенький
1 голос
Юрій Калитвинцев. Фото: Google
Головний тренер житомирського Полісся Юрій Калитвинцев прокоментував підсумок поєдинку восьмого туру української Прем'єр-ліги проти Минаю (2:1).

Юрій Калитвинцев залишився не до кінця задоволеним діями своїх гравців в матчі восьмого туру УПЛ проти закарпатського Минаю (2:1).

«Ми намагались діяти агресивно з перших хвилин, але Минай був незгодний з цим. Ми побачили їхній характер. У першому таймі було багато боротьби, а футболу з нашого боку я не побачив.

Після перерви зробили заміни. Хлопці активно ввійшли, ввімкнули характер, без якого не можна грати у футбол, і не хотіли програвати. Сподобалося це, але якість гри повинна бути кращою», – сказав Калитвинцев в післяматчевому флеш-інтерв’ю в ефірі УПЛ ТБ.

  • Після восьми турів Полісся займає четверту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, маючи в активі 15 очок.
  • Наступний матч команда Юрія Калитвинцева проведе в рамках 1/8 фіналу Кубка України проти Дніпра-1. Поєдинок відбудеться 27 вересня. Початок гри о 15:00.
  • В дев'ятому турі УПЛ Полісся зігра на виїзді проти ковалівського Колоса. Матч відбудеться першого жовтня. Початок поєдинку о 17:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт