Новини

«Моя дружина - не публічна людина»: Литовка вибачився за неоднозначні слова своєї другої половинки

Переглядів 756
Віктор Глухенький
1 голос
Ігор Литовка з дружиною Оленою. Фото: Google
Ексголкіпер Десни Ігор Литовка зробив заяву, щодо слів його дружини в Instagram з приводу Криму, які наробили чимоло галасу. Він зазначив, що її не так зрозуміли, а сама інформація була спотворена.

Уродженець Нікополя та ексгравець українських Севастополя, Таврії, Олімпіка та Десни голкіпер Ігор Литовка публічно виправдав допис своєї дружини в Instagram з приводу Криму.

«Моя дружина - не публічна людина, тож я відповім за неї. Спробую розповісти, як усе було насправді. Вона не це мала на увазі. Просто неправильно сформулювала свою думку і при цьому відразу видалила коментар, щоб написати новий. Але потім передумала і навіть забула про це. Пізніше хтось зробив скрін, почали шукати у цих словах «зраду», підписали мене».

Йдеться про допис дружини Ігоря Литовки, де вона висловилася щодо анексії Криму росією в 2014 році. На думку дівчини, все пройшло законно та за бажанням людей.

«Хочу прояснити, що ми ніколи не підтримували країну-терориста. Це по-перше. По-друге, 2014 року ми виїхали з Криму. Коли почалася анексія, ми залишили півострів, навіть не роздумуючи, і почали своє життя з нуля. А щодо того, чий Крим чи ще чогось... Тут думка однозначна. Крим був, є та буде українським», — сказав Литовка в інтерв'ю сайту dynamomania.com.

Чи стихне хвиля хейту по відношенню до дружини Ігоря Литовки після цих його слів, невідомо. Однак чимало користувачів мережі все ще продовжують обзивати її зовсім нелітературними словами.

 
Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт