«Це була воля народу, а не воєнним шляхом»: дружина українського футболіста зробила скандальну заяву

Переглядів 1263
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Це була воля народу, а не воєнним шляхом»: дружина українського футболіста зробила скандальну заяву
Олена та Ігор Литовки. Фото: Google
Дружина відомого українського голкіпера Ігоря Литовки висловилася щодо анексії Криму росією в 2014 році. На думку дівчини, все пройшло законно та за бажанням людей.

Нещодавно в одній із севастопольських груп в інстаграм Олена вирішила висловити свою позицію щодо Криму – під відео із президентом України Зеленським, на якому він під час спілкування з італійською пресою заявив «Росія принесла до Криму занедбаність».

«Я вважаю, що якщо когось не влаштовує, що Крим перейшов до складу РФ – може зібрати речі та виїхати. А це була воля народу, а не воєнним шляхом», – написала вона у коментарях.

Після питань інших учасників обговорення щодо її позиції, Олена Литовка свій коментар видалила.

Олена родом із Севастополя, якийсь час жила в Москві, але після знайомства з Ігорем перебралася назад до Севастополя, на початку лютого 2014 року вони одружилися, після анексії Криму пара неодноразово відвідувала півострів, про що свідчать фотографії на сторінці Олени.

Дружина футболіста на початку повномасштабного вторгнення армії РФ потрапила в поле зору українських ЗМІ як мати героїня, яка народила доньку під звуки бомб та сирен.

Ігор Литовка родом із Нікополя Дніпропетровської області, у 2007 перейшов до ФК Севастополь, коли той грав у Другій лізі України, у 2014 році поїхав грати на материкову Україну, пізніше до Румунії, Латвії, а потім підписав контракт із чернігівською «Десною» (2018-2022). Стадіон клубу в березні 2022 року був знищений внаслідок бомбардувань та ракетних обстрілів армією РФ.

X