Новини

Мудрик і Почеттіно: новий тренер Челсі зробив першу заяву, сказавши, чого він чекає від українця

Переглядів 23170
Ілля Деулін
9 голосів
Маурісіо Почеттіно. Фото: Челсі
Маурісіо Почеттіно, який став головним тренером в Челсі українського вінгера Михайла Мудрика, розповів, якими якостями мають володіти футболісти та якою має бути лондонська команда, щоб досягати результату.

Аргентинський спеціаліст Маурісіо Почеттіно, який в травні став головним тренером Челсі українського вінгера Михайла Мудрика, прокоментував, якими якостями мають володіти футболісти «аристократів»:

«Ми любимо хороших гравців, здібних і талановитих, але також ми хочемо, щоб люди, які хочуть бути з нами в цьому клубі, були дійсно відкриті, щоб допомогти клубу досягти того, чого ми хочемо».

Почеттіно також розповів про те, чого він очікує від своїх підопічних:

«Очікую, що вони будуть відкриті й дозволять нам керувати ними. Їм потрібно, щоб ми, в першу чергу, створили майданчик, щоб вони почувалися тут комфортно. Вони повинні мати свій простір і відчувати себе важливими».

Михайло Мудрик. Фото: Google

Головний тренер Челсі поділився завданням «аристократів» на прийдешній сезон у АПЛ:

«Мета - перемогти, тому що футбол - це перемога. Ми добре проведемо час, створимо хороші стосунки, створимо приємну атмосферу і стосунки з людьми, але найголовніше врешті-решт - це перемогти. Якщо ви виграєте, це допоможе розвинути всі інші речі».

Наостанок керманич «аристократів» сказав, яким має бути Челсі, щоб досягати результату:

«Футбол - це результат, як ти його досягатимеш - це інше, тому що ми турбуємося за методи досягнення результатів. Але, врешті-решт, ми хочемо перемагати і бути конкурентоспроможними», - сказав Почеттіно в інтерв'ю прес-службі Челсі.

  • Челсі посів 12 місце в минулому сезоні англійської Прем'єр-ліги і не пробився в єврокубки.
  • 22-річний Мудрик перейшов до лондонського клубу з донецького Шахтаря в січні і провів 17 матчів, у яких зробив дві результативні передачі.
  • У першому турі АПЛ сезону 2023/24 команда Почеттіно зіграє 13 серпня вдома проти Ліверпуля.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт