Новини

«Мудрик небагато зіграв, щоб звикнути до АПЛ»: Поттер знайшов виправдання серії Челсі без перемог

Переглядів 237
Олександр Карпенко
0 голосів
Грем Поттер. Фото: Google
Головний тренер Челсі Грем Поттер поділився своєю думкою про п'ятиматчеву безвиграшну серію лондонського колективу в усіх турнірах.

Челсі після масштабної трансферної кампанії в січні переживає кризу та намагається на ходу інтегрувати нових гравців під ігрове бачення головного тренера.

Не вдалось завантажити відео.

Поттер не ховається від критики та запевнив, що йому під силу вивести Челсі з ігрової кризи.

«Моя робота полягає в тому, щоб іти вперед, допомагати команді, підтримувати її у важкий період, сприймати критику. Я можу п'ять хвилин розповідати про причини слабких результатів, але також знаю, що ми повинні грати краще. Не можна програвати 0:1 вдома, тому будь-яка критика на мою адресу справедлива.

Ми вклалися в кількох молодих гравців. Енцо, Мудрик і Мадуеке зіграли не так багато матчів, вони звикають до АПЛ. Також у нас досі дуже багато травмованих. Це правда, але це не те, що люди хочуть чути після поразок», – наводить слова Поттера Mirror.

Після 23 турів АПЛ Челсі посідає десяте місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії з 31 балом в активі. Наступний матч Челсі проведе на виїзді проти Тоттенгема. Гра запланована на 26 лютого.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт