Новини

«Мудрика придбали, щоб відмити гроші»: найдорожчий українець в історії розізлив вболівальників Челсі

Переглядів 32224
Владислав Лютостанський
3 голоси
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Вболівальники лондонського Челсі неоднозначно оцінили гру українського вінгера Михайла Мудрика в поєдинку другого туру АПЛ проти Вест Гему (1:3).

У неділю, 20 серпня, Челсі зазнав поразки від Вест Гема (1:3). Український вінгер синіх Михайло Мудрик провів на полі весь другий тайм, але не відзначився результативними діями.

Вболівальники Челсі традиційно розділилися стосовно оцінки гри 22-річного вінгера. Частина вважає, що Мудрик не рівень їх команди та більше зосереджений на соцмережах, ніж на футболі. 

ForeverBlue_07: «Я на 100% впевнений, що Мудрика і Кайседо придбали лише, щоб відмити гроші». 

Tier_first: «Мудрик все робить марно. Краще зосередься на тренуваннях з м’ячем замість тренажерного залу». 

Thegreenxo: «Схоже, Мудрик не той гравець, на кого ми очікували». 

Amudany: «Мудрик – Тік-Ток гравець». 

RKhunene: «Для його блага, віддайте, будь ласка, Мудрика в оренду. Він дійсно цього потребує!».

Otieno_Nick: У мене є багато сумнівів щодо цього хлопця, і я розумію, чому Поч не дуже його оцінює. Іноді він робить легкі удари, а паси здаються складними, і ви дивуєтеся. 

Cfcbarny: «Після цього промаху я не можу далі захищати Мудрика».

CFC24_365: «У цьому сезоні він повинен відправитися в оренду. Сумно, але він не рівень Челсі».

CarefreeBT: «Уболівальники втрачають терпіння, тому, якщо він мав стати хорошим, це мало б вже статися».

Проте частина фанатів Челсі бачить в Мудрику великий потенціал та переконана, що йому просто потрібен час. Один з дописувачів навів приклад з вінгером Реала Вінісіусом Жуніором, який невпевнено виглядав у свої перші роки в команді.

CFCDray: «Вінісіус був дуже поганий у такому великому клубі, як Реал, але вони не відмовилися від нього і продовжували грати з ним, поки він не розвивався. Ці прокляті хвилини, які дістаються Мудрику, ніколи не витягнуть із нього найкращого. Йому потрібно більше ігрового часу». 

Bluescfc: «Чілвел зупинить розвиток Мудрика так само як Кансело зупинив прогрес Гріліша в Сіті». 

CFCdruw: «Менталітет Мудрика не дозволить йому провалитися в Челсі. Один промах учора, і люди раптом забувають про його позитивну гру. Як тільки він отримає постійний ігровий час і впевненість, цей хлопець вибухне. Один гол – це все, що потрібно». 

OnkeBlack: «Повірте в Мудрика так само, як і тренер, який дав час Стерлінгу, і він стане монстром. Тримайте його на лаві запасних і грайте Чілвеллом на позиції вінгера, і Мудрик ніколи не набуде впевненості».

ConnorHolden00: «Він створює небезпеку, щойно його товариші по команді досягнуть з ним порозуміння, результат стане помітним».

  • Українець перейшов до Челсі у січні цього року із донецького Шахтаря за 100 млн євро (враховуючи бонуси). Цей трансфер став найдорожчим в історії українського футболу.
  • Контракт Михайла з лондонським клубом розрахований до 2031 року.
  • Минулого сезону Михайло зіграв за Челсі 17 матчів в усіх турнірах, в яких встиг віддати дві результативні передачі.
  • В наступному, третьому турі АПЛ, Челсі вдома прийматиме Лутон. Поєдинок заплановано на 25 серпня. Початок о 22:00 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт