Новини

«Мудрику і самому це не подобається»: експерт оцінив гру вінгера в Челсі, процитувавши Лобановського

Переглядів 2547
Павло Клименко
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Відомий журналіст Роман Бебех висловив свою думку про перші місяці перебування Михайла Мудрика у Челсі. На думку експерта, українцю ще потрібен час, щоб показати себе з кращого боку.

Роман Бебех зазначив, що не вважає українського вінгера Михайла Мудрика переоціненим футболістом.

«Це треба вміти так продати людину. Як оцінити футболіста? За скільки його куплять. Його купили за 100 мільйонів. Шахтар дуже добре попрацював, але й Челсі побачив у ньому великий потенціал. Була конкуренція між Арсеналом та Челсі».

Журналіст розповів про емоції самого гравця, який незадоволений показниками у Челсі.

«Михайло і самому не подобається своя статистика. Він є дуже амбітною людиною і хоче завжди перемагати. Він переживає те, що відбувається».

Бебех заявив, що українця варто оцінювати згодом.

«Лобановський казав: «Все буде видно на дистанції». Ми зможемо об'єктивно говорити за рік-два. Нині, можливо, прийде новий тренер. У Челсі серйозна криза. Зрозуміло, що Мудрик не дуже показав себе на старті», – сказав журналіст в інтерв'ю ютуб-каналу СВІЙ.

Нагадаємо, що Мудрик у минуле зимове трансферне вікно був близьким до переходу в Арсенал. Однак Шахтар не влаштувала таку відступних, і тому вони прийняли пропозицію Челсі в 70+30 мільйонів євро.

У складі синіх Мудрик провів уже 11 матчів, у яких відзначився двома результативними передачами.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт