Новини

«На допомогу приходять судді»: Кополовець пояснив, чому цей розіграш УПЛ слабкий та нецікавий

Переглядів 947
Владислав Лютостанський
2 голоси
Михайло Кополовець. Фото: Google
Ексгравець львівських Карпат та колишній директор Миная Михайло Кополовець висловився стосовно слабкого рівня чемпіонату України сезону 2022/23.

Колишній директор Миная 39-річний Михайло Кополовець погоджується з думкою про те, що нинішній чемпіонат України найслабший за останні 25 років. Крім війни, ексгравець Карпат, вбачає й інші причини такого занепаду українського футболу.

Про це Михайло розповів у інтерв'ю виданню Футбол24.

«Зрозуміло – війна. Але, думаю, наш футбол зупинився й до війни, він вже деградував. Я вже багато разів в інтерв’ю говорив, що цьому футболу потрібні реформи. Наприкінці сезону постійно суддівські скандали, незараховані голи й так далі».

На думку Кополовця, головною проблемою є судді, які допомагають українським грандам.

«Минай забиває Шахтарю – гол не зараховується. Розумію, що Шахтар не завжди може вигравати матчі. Барселона також не завжди виграє, Реал теж. Ну але вони грають внічию або програють. А тут якщо якийсь топовий гранд не забиває, то їм на допомогу приходять судді – тому і чемпіонат нецікавий. Тому що люди розуміють… Ну як він може бути цікавий?»

Михайло вважає, що головним винуватцем у слабкому суддівстві матчів є УАФ, яка дозволяє клубам грати за власними правилами.

«Команди грають в такий футбол, який їм пропонує асоціація. Якщо це їх влаштовує… Спочатку Шахтар, а потім Дніпро-1 приймає правила гри та таке ж чудить. Як виграти цей чемпіонат, якщо такі голи не забивають? І Дніпро-1 починає те саме чудити, от і все. Все дуже просто», – сказав колишній директор Миная.

Нагадаємо, Кополовець найбільше матчів у своїй футбольній кар'єрі провів у складі Карпат. За 161 гру в складі «левів» Михайло забив вісім голів та віддав 12 гольових передач.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт