«Його ціна точно не п'ять мільйонів»: Кополовець назвав найкращого українського легіонера

Переглядів 2702
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Його ціна точно не п'ять мільйонів»: Кополовець назвав найкращого українського легіонера
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Колишній хавбек Карпат Михайло Кополовець назвав вінгера Жирони Віктора Циганкова найкращим українським легіонером. Також він відзначив захисника Арсеналу Олександра Зінченка.

Михайло Кополовець вважає, що вінгер Жирони Віктор Циганков за півроку виступів в Іспанії зміг суттєво підняти свій цінник. Динамо в січні відпустило його всього за п'ять мільйонів євро, проте тепер може добре заробити на наступному трансфері (киянам належить 50 відсотків).

«Циганков – це український легіонер номер один. У нього дуже гарна преса. Він чудово грає, забиває, асисти віддає. Його ціна точно не п'ять мільйонів. Нині його ціна щонайменше 25 мільйонів».

Експерт похвалив і захисника Олександра Зінченка, який разом зі своїм Арсеналом довгий час лідирував у чемпіонських перегонах АПЛ із Манчестер Сіті.

«Зінченко, звісно, мені теж подобається. Особливо на початку чемпіонату. Він гаразд, але команда змастила кінцівку. Об'єктивно Ман Сіті сильніший за них, оскільки зміг наздогнати та обігнати по ходу чемпіонату. Хоча «каноніри» та Зінченко все одно молодці», – сказав Кополовець у коментарі Ютуб-каналу Футбол 24.

Циганков у нинішній кампанії забив три голи та зробив п'ять асистів у 15 матчах за Жирону.

На рахунку Зінченка один гол і два асисти у 33 поєдинках за Арсенал.

X