Новини

На Реброва досить великий попит: український наставник після Аль-Айна може повернутися працювати в Європу

Переглядів 1794
Олександр Карпенко
1 голос
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров зацікавив кілька європейських клубів, які регулярно грають в Лізі чемпіонів. 48-річний фахівець залишається провідним кандидатом очолити збірну України.

Блогер та коментатор Віктор Вацко у сьогоднішньому випуску проекту On Air розповів, що Ребров отримав дві пропозиції від неназваних європейських клубів, але український тренер має намір відпрацювати свій контракт з Аль-Айном до кінця.

За його словами, у переговорному процесі між тренером і збірною України поки нічого не змінилося, а фінал цієї тренерської саги залишається незрозумілим.

Нещодавно повідомлялося, що Ребров планує продовжити угоду з нинішнім клубом, тож він не очолить влітку збірну України, на пост наставника якої мають затвердити Руслана Ротаня. Сам Ребров спростував ці чутки, заявивши, що його позиція щодо роботи зі збірною України залишається незмінною.

До слова, УАФ пропонує Реброву контракт до 30 липня 2024 року. Також в угоді буде передбачено опцію пролонгації договору до 30 липня 2026 року.

Зауважимо, що поточний контракт 48-річного Реброва з Аль-Айном діє до 30 червня 2023 року.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт