Новини

«На Ротаня очікує важкий період, але він впорається»: Шевчук підтримав свого колишнього асистента по Олімпіку

Переглядів 354
Павло Клименко
1 голос
Руслан Ротань та Вячеслав Шевчук. Фото: ФК Олімпік
Ексзахисник збірної України Вячеслав Шевчук розповів про свого колишнього партнера по Дніпру та національної команди Руслана Ротаня, якого він запрошував до свого тренерського штабу в донецькому Олімпіку.

Ротань напередодні матчів відбору на Євро-2024 тимчасово очолив збірну України – до підписання УАФ повноцінного контракту з Сергієм Ребровим.

Вячеслав Шевчук у програмі Кирила Круторогова на Youtube-каналі Fanday підтримав виконувача обов'язків тренера збірної України Руслана Ротаня, який, окрім першої команди країни, очолює зараз Олександрію та молодіжку.

«Це чудова людина і великий професіонал. Таким він був гравцем, і таким є тренером. Він розвивається і проводить хорошу роботу». 

Шевчук упевнений, що незважаючи на величезний скоп роботи, який зараз має Ротан, він з нею правитиметься, а гравці збірної йому тільки в цьому допомагатимуть.

«Для нього буде складний час, дуже велике навантаження. Але, мабуть, ситуація склалася так, що в УАФ не було інших варіантів, окрім як призначити тренером першої збірної того, хто очолює молодіжну. Так відбувається завжди і в інших країнах.

Впевнений, що гравці всіх команд, які він очолює, підуть на зустріч і будуть допомагати йому, аби всі команди отримали позитивний результат».

Не вдалось завантажити відео.

Нагадаємо, Шевчук очолював Олімпік з жовтня 2018 року по квітень 2019 року. Ротань був його помічником у донецькому клубі з жовтня по грудень 2018 року.

Збірна України зіграє з Англією 26 березня, матч розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт