Новини

«Напийся, обригайся, нехай тебе заберуть»: ексхавбек Динамо згадав часи у Волині під керівництвом Кварцяного

Переглядів 7177
Артем Жилінський
2 голоси
ВІталій Кварцяний. Фото: Google
Колишній півзахисник Динамо Андрій Богданов, який належить Колосу, розповів про тренування у Волині під керівництвом легендарного Віталія Кварцяного.

Андрій Богданов вважає, що у луцькому клубі він провів незабутній час. Гравець вдячний Кварцяному за той період і відзначив, що казав відомий тренер футболісту, якщо спеціаліст не помічав його через погану гру.

«У Волині був незабутній час. Я дуже вдячний Кварцяному. У нас були «тьорки» наприкінці мого етапу, але я все одно йому вдячний. Завжди з усмішкою згадую в той час.

Там кожен день було спілкування, коли він входив в кураж, починав розповідати. Він міг молодому сказати: «Я тебе не бачив на полі. Напийся, обригайся, нехай тебе заберуть в поліцію, щоб я тебе забрав, щоб я тебе помітив».

Також Богданов сказав, як ледве не став українським Дані Алвесом при Кварцяному. На думку хавбека, цей тренер був із «родзинкою» і в УПЛ таких більше нема.

«Мене він не ображав. Бувало казав: «А знаєш, чому ти граєш правого захисника? Тому що ти – Дані Алвес, я в тобі бачу Дані Алвеса». У нас три правих захисники в запасі сидять, а я граю. А хавів центральних не вистачало.

Він такий тренер з «родзинкою». Таких у нас немає в УПЛ. Він міг зайти і чай гарячий вилити на когось, з голови зняти піт. Він на емоціях, любить футбол», – розповів 33-річний півзахисник у коментарі «Sportarena».

  • Богданов зараз виступає за ковалівський Колос.
  • За ковалівців футболіст провів 20 матчів та віддав два асисти.
  • Контракт з клубом закінчиться через два дні.
  • Під керівництвом Кварцяного хавбек провів 20 матчів у сезоні 2015/16 у складі Волині.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт