Новини

Не Йовічевіч та не ван Леувен: екс-наставник збірної України та Динамо здивував вибором кращого тренера УПЛ

Переглядів 3410
Артем Жилінський
3 голоси
Володимр Шаран. Фото: ФК Минай
Президент Всеукраїнського об'єднання тренерів Микола Павлов, який тренував київське Динамо та збірну України оцінив роботу Володимира Шарана на чолі Минаю.

Микола Павлов вирішив прокоментувати роботу головного тренера Минаю Володимира Шарана. Президент Всеукраїнського об'єднання тренерів вважає, найкращим наставником цього мезону УПЛ виявився Шаран, адже з маленькими ресурсами він зумів досягнути результату з Минаєм.

«Кращий тренер у нинішньому чемпіонаті знаєте хто на мою думку? Володя Шаран. З тією командою, що він має, він вичавив максимум. Зауважте, яку б команду не тренував Шаран, скрізь він досягав результату, ніде не провалився.

Також Павлов порівняв Минай та Зорю. На його думку, Шаран зумів довести свій тренерський клас, адже він з будь-якою командою досягав результату.

«Ось у Зорі, кого не постав - буде третє місце. А Володимир Шаран, до якого б клубу не прийшов, результат дає більший, ніж від нього очікують. Минай останні чемпіонати завжди внизу був, завжди до останнього боровся, а зараз ні. Команда займає досить високе, як для неї, восьме місце».

  • Нагадаємо, за тур до фінішу Минай у турнірній таблиці УПЛ йде на восьмому рядку.
  • Минай має у своєму активі 33 пункти.
  • Сьогодні підопічні Шарана зіграють із Зорею о 15:00. 
  • Павлов тренував Динамо у сезоні 1994/95 та провів на чолі команди два місяці ( з квітня і до кінця червня)
  • Двічі Павлов очолював збірну України, як виконувач обов'язків у 1992 та 1994 роках.
Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт