Новини

«Нема ніякого кіпішу»: Кополовець відреагував на свою нову роботу і поведінку Маркевича у Карпатах

Переглядів 1788
Владислав Лютостанський
2 голоси
Михайло Кополовець. Скриншот: YouTube
Колишній півзахисник львівських Карпат Михайло Кополовець розповів про роботу на посаді селекціонера в клубі, який нині очолює Мирон Маркевич.

В ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» Михайло Кополовець розповів про те, як отримав запрошення працювати у львівських Карпатах Мирона Маркевича.

«Ми зустрілись з Мироном Богдановичем на благодійному матчі. У цей час він якраз приймав Карпати, ми з ним поговорили. Йому потрібна була людина у селекційну службу, він запропонував мені посаду і я погодився.

Мені було без різниці, ким працювати у Карпатах. Я дуже вдячний Мирону Богдановичу, що маю змогу працювати у чудовому колективі й потужному проєкті».

Кополовець детально розповів, чим займається у клубі на посаді селекціонера.

«Моя ціль – щоб в Карпатах грали футболісти, які розуміють історію, традицію та вболівальників Карпат. Це повинні бути характерні люди. Я переглядаю багато матчів закарпатських молодих футболістів, це для них великий шанс.

Директор селекційного відділу Анатолій Пташник ставить задачі: на який матч мені їхати, і якого футболіста переглядати. Селекційна група займається не тільки переглядом потенційних новачків, а й суперників, щоб зробити аналіз гри».

Також селекціонер Карпат розповів, що цікавого для себе він взяв від Маркевича.

«Мені подобається, як він поводиться з футболістами. Нема ніякого кіпішу. Мирон Богданович завжди дуже спокійний, навіть, якщо команда грає не так, як того хочеться, він ніколи не кричить.

У мій час було навпаки. Якщо футболісти погано грали, то тренер кричав так, що у роздягальні стільці літали. А Богданович більш інтелігентний».

  • Крім роботи в селекційному відділі Карпат Кополовець є помічником народного депутата Андрія Шекети.
  • Підопічні Маркевича після восьми турів лідирують в Групі А Першої ліги, маючи в активі 22 очка.
  • Кополовець провів за Карпати (2007-2015) в ролі футболіста 161 матч, забив 8 голів та віддав 12 асистів.
  • Останнім місцем Кополовця був Минай, де він працював спортивним директором з 2018 по 2021 рік.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт