Новини

Невдале повернення Агробізнеса і яскравий розгром від Лівого берега: результати ігрового дня у Першій лізі

Переглядів 809
Ілля Деулін
1 голос
Колаж: Український футбол
П’ятниця у Першій лізі подарувала вболівальникам контрастні результати: від нульової нічиєї до розгрому з різницею в п’ять голів. Все про другий ігровий день першого туру – в огляді «Українського футболу».

У п’ятницю, 28 липня, відбулося по два матчі в кожній з груп Першої ліги. «Український футбол» надає огляд того, чим запам’ятається нам цей день.

Група А

Нива (Бузова) – Агробізнес 2:1

Дебютант Першої ліги приймав команду, що повернулася до професійних змагань. Господарі вже на дев’ятій хвилині після класного удару Книша відкрили рахунок. Агробізнес досить швидко зрівняв, але отримати бодай нічию не вийшло – Паламар в середині другого тайму вивів Ниву вперед і вона перемогла у матчі.

Карпати – Хуст 1:0

Дебютний матч Мирона Маркевича на чолі «левів» видався надскладним. Швидкий гол Підлепенця виявився єдиним у матчі, попри те, що годину ігрового часу Карпати провели у більшості, а з 77 хвилин мали перевагу в два гравці. Автор голу в кінці матчу міг оформити дубль, але гол було скасовано через офсайд.

Група Б

Металург – Кремінь 0:0

Ці команди для себе відкривали минулий сезон. Зустрілися вони між собою і в першому турі цього розіграшу. Відмінність в тому, що той матч закінчився з рахунком 3:3, а цього разу команди розійшлися нулями, хоча нагод забити було достатньо.

Не вдалось завантажити відео.

Лівий Берег – Гірник-Спорт 5:0

Команда з передмістя Києва, яка пропускала минулий сезон, гучно відзначила повернення до професійних змагань розгромом Гірника-Спорт, який залишився в Першій лізі лише завдяки зовнішнім факторам. Рахунок міг бути навіть більше, якби гравець господарів Якимів забив пенальті.

  • 29 липня матчами Прикарпаття – Поділля та Чернігів – Діназ закриється перший тур Першої ліги.
  • Другий тур пройде протягом двох днів: 6 та 7 серпня, адже 2 серпня на команди першого дивізіону очікують матчі Кубка України.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт