Новини

«Отримував хорошу зарплату, весь час проводив на дискотеках»: названо найскладнішого легіонера Дніпра

Переглядів 5947
Павло Клименко
2 голоси
Алсідес Алвес. Фото: NRC
Комерційний директор Дніпра-1 та близький друг експрезидента ФК Дніпро Ігоря Коломойського – В'ячеслав Фрідман – розповів про найпроблемніших легіонерів в історії легендарного клубу.

В'ячеслав Фрідман, який нині також обіймає посаду директора департаменту стратегії та розвитку групи компаній «1+1», вважає найскладнішим легіонером Дніпра бразильського захисника Алсідеса Алвеса.

«Це був Алсідес. Якщо пам'ятаєте, він прийшов після оренди з Челсі до ПСВ. Зупинити його було неможливо. Він отримував хорошу зарплату, постійно проводив на дискотеках. Коли він переходив, нас попереджали, що можуть бути проблеми. Як футболіст, він був дуже високого рівня».

Також, за словами функціонера, проблеми виникали із півзахисником із Гани Дереком Боатенгом.

«Потім був Дерек Боатенг проблемний. Але він мав майстерність, він усе перекушував у центрі поля. Прийшов, побачив, що тут можна дурня валяти, то й поїхав».

Фрідман згадав і труднощі з бразильським захисником Ежидіо, який покинув команду буквально через кілька місяців після трансферу.

«Ще була історія з Ежидіо, але назвати його проблемною не можу. Це прорахунок команди генерального директора Стеценка. Вони не побачили, що він три місяці не отримував зарплату, а він послухав агента і скоріше скористався пунктами, щоб розірвати контракт», – розповів Фрідман в інтерв'ю FanDay.net.

  • Алсідес виступав за Дніпро з 2008 по 2012 роки. (21 матч, один асист);
  • Боатенг грав у складі команди з 2011 до 2013 року. (27 поєдинків, два голи);
  • Ежидіо виступав за дніпровську команду у 2015 році (п'ять ігор).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт