Новини

Паніка відміняється: у Англії повідомили причину відсутності Миколенка на передсезонці Евертона

Переглядів 817
Данило Моісеєнков
1 голос
Віталій Миколенко. Фото: Евертон
Захисник збірної України та Евертону Віталій Миколенко не полетів разом з клубом на збори, які пройдуть у Швейцарії. Стала відома причина такого рішення.

Нещодавно головний тренер Евертона Шон Дайч склав список з 28 футболістів, які полетіли на навчально-тренувальні збори, що пройдуть у Швейцарії. Серед них, зокрема, не опинився український захисник Віталій Миколенко.

Українець пропускав останні три тури АПЛ через травму, проте брав участь у всіх трьох червневих матчах збірної України та навіть віддав гольову передачу в грі з Північною Македонією (3:2).

На своєму офіційному сайті ліверпульський клуб зазначав, що на збір не полетіли гравці, які брали участь у матчах збірних або травмовані, проте голкіпер Джордан Пікфорд є списку Дайча не зважаючи на те, що був у складі збірної Англії.

Причина, за якою до Швейцарії не полетів Миколенко полягає в тому, що у гравця є невеличке пошкодження, як і у іншого захисника Мейсона Холгейта. Він залишився у Ліверпулі для лікування, повідомив інсайдерський акаунт The Bobble.

  • Минулого сезону Миколенко зіграв у 38 матчах мерсисайдців, результативними діями не відзначався.
  • Контракт українця з клубом чинний до 30 червня 2026 року.
  • Transfermarkt оцінює Віталія у 25 млн євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт