Новини

«Перший крок до боротьби з корупцією в українському футболі»: Левченко відреагував на взяття під варту Павелка

Переглядів 767
Артем Жилінський
2 голоси
Євген Левченко. Фото: Google
Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко прокоментував рішення суду, згідно з яким президента УАФ Андрія Павелка відправили до СІЗО на 60 діб.

Євген Левченко висловився щодо рішення суду. На думку ексгравця збірної України це перший крок до боротьби з корупцією.

«Перший крок до боротьби з корупцією в українському футболі.

Президент Асоціації футболу України якийсь час перебуває під пильною увагою. І нарешті його запакували. 60 днів ув'язнення», - написав Левченко у твіттері.

Левченко провів дев'ять поєдинків за збірну України, результативними діями не вирізнявся.

  • Над Павелком ще з листопада 2022 року триває слідство у справі про розкрадання коштів на побудову заводу з виготовлення штучних полів.
  • 29 листопада Павелко вніс за себе заставу у розмірі 9,8 мільйона гривень, щоб уникнути взяття під варту. В УАФ називають суд над Павелком «політичним переслідуванням» і не визнають жодних злочинних дій свого голови та інших членів.
  • Заставу в майже десять мільйонів гривень, яку раніше вносили за Павелка, конфіскували на користь держави. Тобто десять мільйонів, які повинні були піти на розвиток українського футболу, спустили на Павелка. Бо йому так хотілось, повідомив журналіст Олександр Сажко.
  • Починаючи з лютого цього року, функціонер був відсторонений від своєї посади на час слідства. У травні він отримав заборону на виїзд із Києва та області, а також на спілкування з іншими фігурантами своєї справи.
  • Навіть у такій ситуації Павелко зміг переобратися в члени Виконкому УЄФА.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт