Павелка позбавили посади президента УАФ: фото ухвали Печерського суду

Переглядів 9354
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
3 голоси
Павелка позбавили посади президента УАФ: фото ухвали Печерського суду
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Печерський районний суд м. Києва ухвалив рішення про відсторонення Андрія Павелка з посади президента Української асоціації футболу (УАФ).

Суддя Олег Білоцерківець ухвалив рішення тимчасово усунути Павелка із займаної посади до 17 березня 2023 року. Функціонер має право оскаржити попереднє рішення суду в п'ятиденний термін.

Очільника УАФ підозрюють у розкраданні одного мільйона євро на угоді з будівництвом заводу з виробництва штучних покриттів для футбольних полів.

Суд арештував до 22 січня 2023 року з можливістю внесення застави у розмірі 9,8 мільйона гривень. Цією можливістю функціонер успішно і скористався.

Раніше повідомлялося, що президент УАФ Андрій Павелко подав до суду на журналістів проекту Football Hub холдингу 1+1 Media. Чиновник зажадав спростувати нібито недостовірну інформацію в статті, яка містить коротку довідку про всі судові справи, де фігурує Павелко.

Для самого Павелка це другий позов проти журналістів. Перший позов був звернений проти журналіста Костянтина Андріюка, який вважається головним критиком керівництва УАФ.

X