«Президент УАФ запустив челендж тиску на ЗМІ»: Павелко подав новий позов проти журналістів

Переглядів 1534
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Президент УАФ запустив челендж тиску на ЗМІ»: Павелко подав новий позов проти журналістів
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко подав позов проти Football Hub – діджитал-платформи холдингу 1+1 Media.

Павелко затіяв уже другий судовий розгляд із журналістами. На початку лютого Павелко разом із УАФ подали позов до Деснянського районного суду м. Києва проти журналіста Костянтина Андріюка, який вважається головним критиком керівництва асоціації.

Глава УАФ вимагає від Football Hub спростувати нібито недостовірну інформацію у статті, яка містить коротку довідку про всі судові справи, де фігурує Павелко.

«Як ми бачимо, президент УАФ запустив челендж тиску на ЗМІ, який спочатку передав журналісту Костянтину Андріюку, а тепер Football Hub. Хто наступний?» – йдеться у заяві Football Hub.

Нагадаємо, що Павелка підозрюють у розкраданні одного мільйона євро на угоді з будівництвом заводу із виробництва штучних покриттів для футбольних полів.

Суд ухвалив рішення взяти Павелка під варту на два місяці із можливістю внесення застави у розмірі 9,8 мільйона гривень. Цією можливістю функціонер успішно та скористався.

X