Новини

Піхальонок встановив новий рекорд Дніпра-1: півзахисник став найкращим асистентом в історії клубу

Переглядів 401
Віктор Глухенький
1 голос
Олександр Піхальонок. Фото: Google
Гравець національної збірної України та дніпровського Дніпра-1 Олександр Піхальонок вписав своє ім’я в історію молодого клубу. Він став найкращим асистентом Дніпра-1 за час його існування.

Головний піднощик снарядів для кращого бомбардира УПЛ, форварда Дніпра-1 Артема Довбика Олександр Піхальонок, став лідером за кількістю результативних передач в історії Дніпра-1.

В матчі 27-го туру української Прем'єр-ліги проти Колоса, яку дніпряни виграли з рахунком 2:1, Піхальонок зробив 22-гу результативну передачу в складі команди в усіх офіційних турнірах (20 – УПЛ, 1 – Кубок України, 1 – єврокубки), що стало новим клубним рекордом.

Тепер Піхальонок на один асист випереджає Сергія Кравченка. Трійку лідерів з 20-ма гольовими передачами замикає Ігор Когут.

Покращити свою статистику асистів Піхальонок зможе ще в цьому сезоні. До кінця розіграшу УПЛ Дніпру-1 залишилося зіграти ще три тури: 24 травня проти Ворскли на виїзді, 28 травня в гостях проти Шахтаря та в заключному матчі сезону проти Кривбасу вдома (3 червня).

 

 

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт