Новини

Півзахисник Шахтаря перейшов у Лестер: стало відомо, чому «гірники» можуть не отримати гроші за бразильця

Переглядів 1151
Артем Жилінський
1 голос
Тете. Фото: ФК Шаххтар
Бразильський півзахисник Тете, який належить донецькому Шахтарю, підписав контракт із англійським Лестером. З 2022 року він виступав за французький Ліон.

Бразильський півзахисник донецького Шахтаря Тете продовжить кар'єру в англійській Прем'єр-лізі. Лестер офіційно оголосив про підписання контракту із 22-річним вінгером до кінця червня 2023 року.

«Я дуже радий бути тут. Я подивився на поле та стадіон, він прекрасний, і я вже уявляю, як це гратиме на очах у великої кількості вболівальників. Я сподіваюся забити багато голів та віддавати гольові передачі», – цитує бразильця прес-служба Лестера.

Таким чином, Шахтар може не отримати грошей за Тете, тому що його контракт спливає наприкінці цього року і бразилець матиме право підписати попередню угоду з будь-яким іншим клубом уже влітку. Зазначається, що Тете має повернутися до Шахтаря 1 липня.

Раніше повідомлялося, що Лестер був готовий заплатити Шахтарю 3,4 мільйона євро за трансфер Тете. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у 25 мільйонів євро.

Тете перейшов до Шахтаря з бразильського Греміо за 15 мільйонів євро у лютому 2019 року. У складі «гірників» бразилець зіграв 111 поєдинків, забив 31 м'яч та зробив 15 гольових передач.

У першій частині поточного сезону бразильський хавбек виступав у складі французького Ліона на правах оренди та провів 19 матчів, у яких забив шість голів та оформив п'ять асистів.

Лестер у нинішній кампанії англійської Прем'єр-ліги провів 20 матчів, набрав 18 очок та посідає 14 місце у турнірній таблиці.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт