Український футболіст загинув у боях під Бахмутом: 28-річний гравець виступав за Тарвію, Кристал та Металург

Переглядів 13503
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Український футболіст загинув у боях під Бахмутом: 28-річний гравець виступав за Тарвію, Кристал та Металург
Руслан Курдас
Український футболіст Руслан Курдас віддав своє життя за Україну у боях під Бахмутом. Гравець, який встиг пограти у багатьох українських лігах та командах , помер у віці 28 років.

Український футболіст Курдас загинув під Бахмутом Про це повідомив журналіст, прес-секретар ФК Скорук Дмитро Москаленко у Facebook.

«Руслан Курдас залишив свій слід і у дніпровському футболі, виступаючи за Перемогу, у складі якої він провів один матч у Другій лізі, один матч у Кубку України та п’ять матчів у аматорському чемпіонаті України.

Загалом на професійному рівні вихованець запорізького футболу зіграв 71 матч, забив два голи (Динамо Хмельницький, Іллічівець-U-19, Маріуполь, Металург Запоріжжя, Таврія-Сімферополь, Перемога Дніпро, ПФК Суми)

Особливо довго Руслан Курдас виступав у Тернопільській області у складі Кристала з Чортківа (54 матчі, 19 голів), де був капітаном команди, грав в обласній першості та в аматорському чемпіонаті країни, а паралельно працював учителем з фізичного виховання у Чортківській гімназії №3», — йдеться у повідомленні».

Нагадаємо, що росія розв’язала несправедливу війну проти України 24 лютого 2022 року. Вже повних одинадцять місяців українці мужньо борються за свою свободу.