Новини

«Побиття немовляти»: Леоненко розкритикував Колос у матчі з ФК Олександрія, порівнявши ковалівців із Шахтарем

Переглядів 4987
Євген Чепур
1 голос
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній нападник київського Динамо, а зараз футбольний експерт Віктор Леоненко поділився думкою про матч 11-го туру чемпіонату України між ФК Олександрія та Колос, який завершився розгромом ковалівців з рахунком 1:4.

У суботу в рамках 11 туру УПЛ ФК Олександрія на своєму полі розгромила Колос (4:1). Успіх команді Юрія Гури принесли два дублі у виконанні Сергія Рибалки та Максима Третьякова.

Поєдинок видався дуже насиченим. Крім гольових подвигів хавбеків Олександрії у матчі було призначено одразу три пенальті. Один із них – у ворота господарів, що дало змогу Колосу забити м'яч престижу.

Відомий експерт Віктор Леоненко залишився незадоволеним пасивною грою Колосу, який за всіма статтями поступилися своїм опонентам. Фахівець навіть порівняв гру гостей із матчем Шахтаря проти Лейпцига (0:4).

«Як би не скривдити Колос? Побиття немовляти чи як треба не вміти грати у футбол. Було відчуття, що перше місце грає з останнім. Нічого не створили. Напевно, з Йовичевіча беруть приклад – грати на контратаках і трошки побоюватись суперника».

Екс-форвард Динамо та збірної України в ефірі свого YouTube-каналу також відзначив надмірно оборонну схему Колоса.

ФК Олександрія йде на четвертому місці у таблиці УПЛ, а Колос посідає шосту позицію.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт