Нова трансферна вартість українців в Бельгії: форвард збірної України став дешевшим на три мільйони

Переглядів 2084
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Нова трансферна вартість українців в Бельгії: форвард збірної України став дешевшим на три мільйони
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
Авторитетний портал Transfermarkt оновив ринкову вартість представників України у бельгійській Лізі Жюпілє. Цікаво, що українці більше втратили ніж отримали.

Transfermarkt оновив ціну на чотирьох українських гравців в бельгійському чемпіонаті.  Кожен отримав нову вартість, але  суттєвого збільшення ціни немає.

Захисник Руху Олексій Сич, який на правах оренди виступає за Кортрейк додав до своєї вартості 250 тисяч євро і тепер оцінюється в 650 тисяч євро. Варто зазначити, що український футболіст провів лише два місяці в Бельгії та провів сім матчів.

Також в ціні додав 21-річний захисник Шахтаря Олександр Драмбаєв, який до кінця сезону виступає за Зюльте-Варегем. Він збільшив свою вартість на 100 тисяч євро і тепер коштує 700 тисяч євро. Українець відіграв 15 матчів та відзначився одним голом.

Тепер переходимо до зіркових українців в Бельгії. Захисник Брюгге Едуард Соболь  втратив у ціні 200 тисяч євро, і тепер його вартість опустилася до трьох мільйонів євро. Цього сезону Соболь відіграв у 12 матчах і відзначився одним голом. Контракт 27-річного українця із бельгійським клубом розрахований до літа 2025 року.

Найбільшого спаду у ціні зазнав форвард того ж самого Брюгге Роман Яремчук. 26-річний форвард зменшив у вартості відразу на три млн євро. Тепер його ціна на рівні 12 млн євро. Нападник перейшов у Брюгге цього літа з Бенфіки за 16 млн євро, його контракт розрахований до літа 2026 року. За бельгійський клуб він провів 11 ігор, забив два голи та віддав двох асистів.

X