Новини

«Повернення легендарного тренера в легендарний клуб»: Циганик повідомив, яку команду очолить екснаставник Металіста

Переглядів 23845
Павло Клименко
5 голосів
Мирон Маркевич. Фото: ФК Металіст
Відомий український журналіст та коментатор Ігор Циганик поділився інформацією про можливого нового головного тренера львівських Карпат, які не змогли вийти в УПЛ.

Ігор Циганик у своїй авторській програмі в ютубі розповів, що мав розмову Мироном Маркевичем щодо його повернення у Карпати на посаду головного тренера команди.

«Я мав розмову з Мироном Маркевичем. Він сказав, що дуже багато роботи, що приємно повертатися в Карпати. Наскільки я зрозумів, потрібно багато попрацювати у трансферних питаннях. Потрібно знайти десять нових футболістів, залишити гравців вісім у Карпатах, ставити задачу на вихід в УПЛ».

Також журналіст заявив, що лише Маркевич повинен повернути Карпати у елітний дивізіон України.

«Я не знаю деталей, але по його голосу я зрозумів, що він налаштований працювати головним тренером Карпат. У тренерському штабі залишаються Андрій Сапута та Богдан Стронцицький. Я вважаю, що це хороший хід для львівського футболу: повернення легендарного тренера в легендарний клуб. Хто може піднімати Карпати як не Маркевич».

Нагадаємо, що Мирон Маркевич до сьогоднішнього часу чотири рази був головним тренером Карпат зі Львова:

  • 1992-1995,
  • 1996-1998,
  • 2000-2001,
  • 2002-2004 роках.

Останнім місцем роботи Мирона Маркевича був Дніпро, який він очолював в період з 2014 по 2016 роки.

Саме з Дніпром Маркевич досяг найбільшого досягнення в своїй тренерській кар'єрі – вивів команду з Дніпра до фіналу Ліги Європи в 2015 році і в тому ж сезоні виборов бронзу УПЛ.

Раніше 72-річний спеціаліст також працював в Металісті, Кривбасі, Волині та Поділлі.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт