Новини

«Пропускаємо необов'язкові голи»: Вишняк пояснив, чому Колос розгромно програв від Чорноморцю

Переглядів 628
Артем Жилінський
1 голос
Ярослав Вишняк. Фото: ФК Колос
Головний тренер ковалівського Колосу Ярослав Вишняк поділився думкою про поєдинок 24-го туру чемпіонату України проти одеського Чорноморця (0:3).

Колос учора програв Чорноморцю у виїзному матчі 24 туру української Прем'єр-ліги (0:3).

Головний тренер ковалевої команди Ярослав Вишняк поділився думкою щодо причин невдалого результату на післяматчевій прес-конференції.

«Весь чемпіонат наша реалізація залишає бажати кращого. Бракує холоднокровності та майстерності. Не забиваємо такі м'ячі, які повинні. Пропускаємо необов'язкові голи. Нині ще календар такий. Ми грали із Зорею більш-менш на рівних, Шахтарю дали бій», – сказав Вишняк.

Нагадаємо, що у двох останніх турах Колос програв Зорі (0:1) та Шахтарю (1:3).

Вишняк вважає, що причиною невдалої серії є кадрова ситуація у команді.

«Багато гравців випали через травми, дискваліфікації. У нас, по суті, грають ті ж футболісти, які вже немолоді, тому не вистачає свіжості», – зазначив Вишняк.

У заявку на матч із Чорноморцем з різних причин не потрапили троє основних гравців Колосу – Роман Гончаренко, Сергій М'якушко та Євген Смирний.

Колос під керівництвом Вишняка провів 24 матчі, набрав 30 очок і посідає восьме місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. У наступному турі ковалівці зіграють на виїзді проти рівненського Вереса у понеділок, 8 травня.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт