Новини

Ребров допоміг Україні здолати Росію: 25 років тому команда Сабо обіграла збірну РФ у відборі до Євро-2000

Переглядів 745
Артем Жилінський
1 голос
Збірна України 1998. Фото: Google
Минуло вже 25 років з матчу першого туру в рамках відбору до чемпіонату Європи 2000 року між Україною та росією, в якому наші хлопці здобули перемогу. Згадуємо драматичний поєдинок.

Подія відбулася в першому турі відбору до Євро-2000. Збірну України тренував Йожеф Сабо, а в атаці блищали Андрій Шевченко та Сергій Ребров. 

З іншого боку поля стояли Анатолій Бишовець, який пройшов всю свою кар'єру в київському Динамо, і Віктор Онопко з Андрієм Канчельськісом, які народилися в Україні.

5 вересня 1998 року відбувся дуже напружений матч, в якому Україна перемогла Росію з рахунком 3:2. За нашу країну голи забили Сергій Попов, Сергій Скаченко та Сергій Ребров.

▶️Переглянути огляд цього драматичного матчу можна за ПОСИЛАННЯМ

За рік у Москві збірні зіграли внічию – тоді ж трапився легендарний гол Шевченка Філімонову. Той результат знищив усі шанси росіян потрапити у фінальну стадію Євро-2000.

Однак у тому ж циклі стався знаменитий матч між Україною та Словеніє. Тоді наші хлопці за сумою двох матчів поступилися 3:2, а найбільш пам’ятний епізод пов’язаний із Шовковським, який пропустив гол із центру поля.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт