Новини

Ребров поставив чітке завдання для наступника Ротаня у молодіжній збірній України: Мельгоса розкрив подробиці

Переглядів 1813
Руслан Мороз
2 голоси
Унаї Мельгоса, УАФ
З ініціативи головного тренера збірної України Сергія Реброва в Ужгороді було проведено навчальний семінар для наставників усіх збірних країни.

З 11-го по 13 серпня в Ужгороді було проведено семінар для тренерів усіх збірних України.

У заході взяли участь асистент Сергія Реброва Гліб Платов та головний тренер молодіжної збірної Унаї Мельгоса. Головна мета події - налагодження взаємодії між тренерами національної, молодіжної та юнацьких збірних України.

На семінарі були присутні співробітники відповідних підрозділів УАФ і представники юнацьких збірних, зокрема керманичі команд U-18/19 (Олег Кузнецов), U-17/18 (Юрій Мороз), U-16/17 (Володимир Єзерський).

«Ребров поставив за мету вибудувати єдину вертикаль юнацьких та молодіжних збірних України аж до головної команди. Він вважає, що всі мають працювати в єдиному форматі й за одними ідеями. Так, семінар став першим кроком у зведенні зазначеної структури. На практичних заняттях ми розповідали про бачення футболу, притаманне Сергію Реброву. Ми виклали всі його основні ідеї, а також пояснили необхідність цього процесу», — розповів Гліб Платов.

Наступник Руслана Ротаня у молодіжній збірній України Унаї Мельгоса підкреслив свою роль у підготовці гравців для національної збірної.

«Я вважаю себе частиною проєкту Сергія Реброва, адже молодіжна збірна є своєрідним мостом для потрапляння гравців у головну команду. Наразі моя роль — готувати футболістів, щоб вони швидко адаптувалися до національної збірної. Крім того, я є координатором взаємодії між командами U-17, U-19 та U-21, де переді мною стоять дуже схожі завдання — імплементувати гравців у більш дорослі команди», — сказав Мельгоса.

На семінарі були присутні представники юнацьких збірних, тренери команд U-18/19 (Олег Кузнецов), U-17/18 (Юрій Мороз), U-16/17 (Володимир Єзерський).

  • Молодіжну збірну України очолював Руслан Ротань, який завоював бронзові медалі Євро та вивів команду на Олімпіаду. Потім з подачі Реброва був призначений Мельгоса.
  • Вадим Костюченко розповів, як молодіжна збірна України готуватиметься до Олімпіади-2024 у Франції. Жовто-сині налаштовуються на історичний форум.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт